Rövid bemutatás


Az "Erdei-tanya" majd 700m2 elkerített, biztonságos területen található.
A zárt, borított kerítésnek köszönhetően a család kutyája és egyéb házi kedvencek is szabadon élvezhetik az üdülést.

A területen 2 házikó épült az 1940-es évek végén. A nagyobbik házban 4, a kicsiben pedig szintén 4 férőhelyet alakítottunk ki, ami akár két család számára is ideális pihenést jelenthetnek, a két napraforgós minősítésű házikók, télen-nyáron egyaránt.

A teljesen felszerelt házakban elektromos áram és ivóvizes, töltögetős-ejtő-tartályos vizes blokkok nyújtanak további kényelmet. A mosakodáshoz az üzemeltető gyógyvizet biztosít! Vezetékes víz nincs! A nagy ház 2 kis szobával egy ebédlővel, főzőfülkével és egy különálló kamrával, a kis ház pedig egy szobával várja a pihenni vágyókat. 

Nyáron, további 8 fő számára tudunk faházakat biztosítani, így összesen, akár kisebb társaságok: 16-18 fő is igénybe veheti a Várkúti Erdei Tanyát!

8 fős nyári szállás

Ezen felül a zárt udvarban fedett kocsiszín, nyárikonyha, beszélgető és pihenősarok, nyársaló, bográcsoló, sátorplatz és zárt különgarázs is kialakításra került az évek során.

 

 

Nagyobb létszám esetén a terület alsó részén sátorozási lehetőséget biztosítunk. Igény szerint sátorrokkal, hálózsákokkal.

Menüdoboz
Diavetítő